Fredag den 27 januari

Heeeej! I onsdags var vi ju på en visning som vi hoppades att vi skulle gilla för då skulle vi få den direkt, vi sa ja också, men sedan på vägen mot tunnelbanestationen kom vi på att den saknade ett vardagsrum, hur fan kunde vi ha missat det!? haha så det blev inget. Och den andra lägenheten vi skulle höra av oss till om vi ville ha den, den hade landlorden tydligen givit bort till en annan, så där rök vår chans till att få lägenhet den dagen. Hela onsdag letade vi därför nya och även igår då vi även gick på en visning här vid london bridge området… Idag ska Sofie o Marie åka till en kille från en agency som ska visa de runt till en del olika lägenheter för att försöka hitta thaa one. Jag hoppas det går braaa!

Själv ska jag iväg på min första arbetsintervju. Lite nervös, men jag tror jag ska grejja det. Det är på ett casino som receptionist, hur roligt vore inte det?? Har tränat lite på vad jag ska säga på frågan ”va e dina sämsta sidor” haha den faila jag på på min senaste intervju då jag inte visste vad jag skulle säga, den e fan svår. Man vill ju inte berätta det egentligen, men jag vet nu vad jag ska säga, hehe. Wish me luck!

Ikväll blir det förhoppningsvis tillbaka till Camden för att festa lite med våra gamla hostelvänner, yaaaay! Ha en trevlig heelg everyone!! Vi hörs!!

Annonser

1 Response to “Fredag den 27 januari”


  1. 1 Barbro Lundin 30 januari, 2012 kl. 2:58 e m

    Lycka till med jobbsökandet, Moster B


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: