Lite uppdatering

Heej! Det är ingen som orkat skriva och uppdatera i bloggen, ursäkta för det. De senaste dagarna har vi fortsatt vår jakt på boende samt börjat leta jobb! Vi har förstått nu att det är nog bäst att leta boende och jobb samtidigt för väldigt många som hyr ut kräver att man har ett jobb. DOCK så har vi chans på två lägenheter som det ser ut just nu. En som vi var på visning på i lördags och en som vi ska iväg och titta på idag. Spännande!

Nu har vi lämnat Camden inn hostel och bytt till ett hostel närmre city eller vad man ska säga, det heter dover castle hostel. Det känns lite fel eftersom vi har lämnat vår Camden familj, men vafan vi kan ju inte bo kvar där för alltid…vi får komma å hälsa på på fredag istället. Men fan vad jag höll på å dö när jag skulle duscha imorse, så himla skabbig dusch uääh och så ere stopp i toaletterna jämt på vår våning… imorse var det en flytande poopie i en av de liksom. Nice.

Jag tänker slänga upp några bilder från helgen och så får vi hoppas att de andra jäntorna också vill fylla på lite och skriva om hur vi har det. Pussssss! // Josssssan

Annonser

0 Responses to “Lite uppdatering”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: