Yo yo yo!

Hej mina vänner, It’s joseeey!
Just nu står en av våra kill-hostellvänner i vår dusch och sjunger. Varför? Han fick syn på vår toalett när han var på ett litet besök här inne och utbrast direkt ”FUCK! NO WAY! This is fucking luxurious! You girls are luucky!!”. Tydligen är vi typ de enda på hostlet som har en toa med dusch på rummet och som dessutom är jävligt fin och med varma starka duschstrålar, hehe. Score. (alla andra får gå till de äckliga gemensamma duscharna och toaletterna.)

Det är så himla kul att vara här i London och i Camden town, vi har ju faktiskt inte riktigt ännu rört oss mot city. men det är så himla bra bara här i camden! Alla mysiga pubar och barer och alla billiga affärer haha. Vi måste lösa det här med tunnelbanekort så vi kan börja röra oss runt också. Men ett månadskort här är dubbelt så dyrt som i sverige! Aouch.

Idag var vi på en lägenhetsvisning, det var skitkuul och FINT var det också. Inget läskigt område som sist vi skulle kolla lägenhet och så var den belägen endast 5 min från thaaa tube! Dock så ere inte bara vi som är intresserade så vi får se hure går. Sen ska vi ju på en till visning på lördag. Vore så jävla skönt att ha boende fixat!!

That’s all for now, puss puss 😉

Annonser

0 Responses to “Yo yo yo!”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: